Σε ποιους χρωστά η ανθρωπότης;

Posted: March 9, 2014 in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, WORLD VIEWER
Tags: , , , , , ,

merchant_venice

Στο Money Masters αναφέρονται τα ονόματα των τραπεζιτών που μέσα από διαρκείς απάτες εις βάρος της ανθρωπότητας κατάφεραν να ελέγξουν την δημιουργία του χρήματος παγκοσμίως. Αυτές οι απάτες περιγράφονται ακριβώς στο ντοκιμαντέρ αυτό.

Κανονικά όλα τα κανάλια στην Ελλάδα θα έπρεπε να παίζουν το ντοκιμαντέρ αυτό για να μην τολμήσουν οι διεθνείς αυτοί τοκογλύφοι να μας ζητούν δεκάδες φορές περισσότερα λεφτά απ” αυτά που μας έχουν δανείσει.

Όπως είπε και ο Νίκος Γεωργαντζής, επιστήμονας των Οικονομικών της Συμπεριφοράς σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hellenic Nexus Τεύχος 81:

«Ίσως ένας μέρος της κρίσης να οφείλεται στην παράλειψή μας να μορφώσουμε τους νέους οικονομολόγους σε θέματα «Ηθικής Οικονομίας«…

«Η αλλαγή που μπορούν γενικά να επιφέρουν τα οικονομικά ως επιστήμη εξαρτάται απ” την ικανότητά μας να επανακτήσουμε την ιστορική μας σχέση με την ηθική φιλοσοφία

Αν δηλαδή το μόνο με το οποίο ασχολούμαστε σε οικονομικό επίπεδο είναι το κέρδος μιας τράπεζας ή επιχείρησης με οποιοδήποτε τρόπο, τότε είναι σίγουρο ότι θα πέσουμε θύματα απατεώνων μιας και ολόκληρο το σύστημα στηρίζεται στην απάτη.

Σχετικά με τον εκδότη του Money Masters

Ο Patrick S. J. Carmack άσκησε εταιρικό δίκαιο και είναι πρώην Δικαστής Διοικητικού Δικαίου της πολιτείας της Οκλαχόμα καθώς επίσης και μέλος του Αμερικανικού Ανωτάτου Δικαστηρίου. Είναι ο συντάκτης του βίντεο «Οι Αρχοντες των Χρημάτων» ή «Αργυραμοιβοί».

 

http://youtu.be/jMTL_IF3tys

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ VIDEO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s